Gain’de yayınlanmaya başlanan RU, kısa sürede Türkiye’nin gündeminde yer aldı. Meryem Uzerli’nin başrolde yer aldığı dizide Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi ünlü isimlerin yer alması beklentileri yükseltmişti.

Ru 5 Bolum Linki (1)

Ancak genç yaştaki bir çocuk ile ondan yaşça büyük bir kadın arasında yaşanan aşk ilişkisi, dizinin tepki almasına yol açmıştı. Tam ters durumların sıkça yaşandığını belirten pek çok sosyal kullanıcısı ise diziye gelen tepkilere karşı çıktı.  24 Mayıs 2024 itibariyle RU ilk bölümü ile yayınlanmaya başlandı. İlk 4 bölümü ile hikayeye giriş yapılan dizide RU 5. Bölüm yayınlanmamıştı. Şimdi ise merakla beklenen RU yeni bölümü yayınlandı ve RU 5. Bölüm linki Gain’de açıldı. Ru 5. bölüm fragmanı şöyle;

İşte RU 5. Bölüm Linki

RU 5. bölüm “Aşk Neymiş arkadaş” adıyla yayınlandı. 47 dakika olan 5. bölümde ise Reyan ile Uzer arasında yaşananlara odaklanılıyor. 5. Bölümde yaşanacak olaylar ise “Reyan, Uzer’in hediyesine çok mutlu olur ve birlikte güzel bir gün geçirirler. Deniz’in ise Uzer’e yapacağı konuşma Uzer’i oldukça üzecektir.” denilerek aktarıldı.

Ru 5 Bolum Linki (3)

5. bölümü ile ekranlara gelen dizinin ne kadar süreceği henüz bilinmiyor. Ayrıca diğer bölümleri için de Gain’den ve yapım ekibinden herhangi bir açıklama gelmedi.

Dizini hemen izlemek için tıklayın.

Ru Dizisi Neyi Anlatıyor?

Ru dizisi, 38 yaşındaki bir kadın ve 18 yaşındaki bir erkek hikayesini anlatıyor. Uzer ve Reyan adındaki bu ikilinin zaman içerisinde birbirine yaklaşması ve Ege bölgesinin enfes manzaraları ve şehirleri eşliğinde Gain’de ekranlara aktarılıyor. 

Editör: Hakan Yılmaz