TEKNOLOJİ

MemeFi Günlük Kombo 23 Haziran [2 Milyon Jeton Ödülü Kazan]

MemeFi günlük kombo belli oldu. 23 Haziran MemeFi günlük kombo ipucunu kullanarak 2 milyon jeton ödülü kazanabilirsiniz.

Abone Ol

Türkiye’de yeni dikkat çeken ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan MemeFi, günlük kombolar ile daha yüksek kazançlar sunuyor. Yeni gün itibariyle MemeFi günlük kombo da belli oldu. 23 Haziran MemeFi günlük kombosunu kullanmanız halinde hesabınıza 2 milyon jeton eklenecek.

MemeFi Nedir?

MemeFi, eğlenceli meme karakter savaşlarını içeren Telegram tabanlı bir mini oyundur. Kripto para airdropu olarak tanıtımı yapılan MemeFi, şu anda 5 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başardı. Her geçen gün kullanıcı sayısı artan MemeFi için günlük kombolar ile yüksek oranda kazançlar elde edilebilir.

23 Haziran MemeFi Günlük Kombo

Diğer pek çok oyunda kombolar için kartların eşleştirilmesi gerekiyor. MemeFi’de ise günlük kombo için karakterin belirlenmiş noktalarına belirli bir düzende dokunmanız gerekir. Bir nevi dokunma deseni olarak belirlenen bu noktalar, doğru bir şekilde girildiği takdirde 2 milyon jeton ödülü kazanılmasını sağlıyor. Aşağıdaki görselde gösterilen belirli noktalara sırasıyla dokunarak 2 milyon jeton kazanabilirsiniz. İşte 23 Haziran'ın gizli noktaları;