Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi'nde yapılacak olan müstakil konutlar için kat karşılığı ihale düzenleyeceğini duyurdu.

Melikgazi Belediyesi Kat Karşılığı İhale Düzenliyor

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi'nin ilk yatay mimari projesi olarak tanımlanan bu projenin, vatandaşlara konforlu, nezih ve depreme dayanıklı konutlar sunmayı hedeflediğini belirtti. Konutların güneş enerjisi ve yağmur suyu toplama sistemleri ile donatılacağını vurgulayan Palancıoğlu, projenin Melikgazi'ye örnek olacak nitelikte olduğunu ifade etti.

İhalelerin detayları şu şekilde belirtildi: 26 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te 28 adet müstakil konut, saat 14.30'da ise 32 adet müstakil konut için ihale düzenlenecek. Ayrıca, 3 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'te 32 adet müstakil konut ve saat 14.30'da 28 adet müstakil konut için ikinci bir ihale gerçekleştirilecek.

Başkan Palancıoğlu, tüm müteahhit firmalarını ihaleye davet ederek Melikgazi'ye yeni değerler kazandırmayı ve örnek projelerle şehre yeni bir soluk getirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Editör: Osman Baytekin