Melikgazi Belediyesi, ulaşım alanında yürüttüğü çalışmalarla yaya ve sürücü güvenliğini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İldem Cumhuriyet Mahallesi’nde toplamda 10 bin metrekare parke ve 8 bin metrekare bordür çalışması başlatıldı.
Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Melikgazi’mizin birçok mahallesinde ihtiyaçlar doğrultusunda yol yapım, yenileme ve genişletme, parke döşeme gibi altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve güvenli yürüyüş alanları oluşturmak önceliğimiz” dedi.
Başkan Palancıoğlu, çalışmaların Saffet Arıkan Bedük Caddesi ile Gün Sazak, Dündar Taşer, Delice, Arzum, Türker, Çınar, Gül 2, Sıla 2, Çarşı, Servet ve Güneş 1 sokaklarını kapsadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu bölgelerde modern standartlara uygun kaldırım düzenlemeleri yapıyoruz. Yaya yoğunluğunun fazla olduğu bu alanlarda güvenli geçiş sağlamak ve ilçe estetiğini artırmak amacıyla çalışmalarımıza hız verdik. Kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz.”
Başkan Palancıoğlu, yatırım programı kapsamında asfalt ve kaldırım çalışmalarının süreceğini belirterek emeği geçen belediye ekiplerine teşekkür etti.