Çarkıfelek ile yıllar boyunca ekranlarda kalan ancak programda yaşanan olaylar sonrasında ekranlara veda eden Mehmet Ali Erbil, yeniden TV’lere geliyor. Kanal D tarafından yapılan tanıtımlar ile Mehmet Ali Erbil yeni programı duyuruldu. Tanıtımları yayınlanan programın Turnike olacağı ortaya çıktı. Peki, Mehmet Ali Erbil yeni programı ne zaman başlayacak? Mehmet Ali Erbil’in yeni programı hangi kanalda?

Mehmet Ali Erbil Yeni Programı Bayramda Başlıyor

Mehmet Ali Erbil yeni programı Kanal D’de yayınlanacak. Gizemli bir tanıtım ile dikkat çeken yeni programın Türkiye’nin efsane programı Turnike olacağı öğrenildi. Parmaktan Sonra esprisi ile ekranlara gelen ünlü sunucunun yeni programında nasıl hareket edeceği, neler yapacağı merak ediliyor.

Turnike (1)

Tanıtımlarda "Parmağın sahibi geldi. Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Size hiç yakıştıramadım. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey'den başkası olabilir mi? Tabii bunda da benim parmağım var. Yeni değil, geri geldi. Coşmak için, eğlenmek için, gani gani vermek için... Ne zaman mı? Parmaktan sonra... Bağcılar'da giderken sağda, dönerken solda... Parmağı takip edin." diyerek iddialı açıklamalar yapan Mehmet Ali Erbil, 90’lı yıllarda Güner Ümit tarafından sunulan programı yeniden ekranlara taşıyacak.

Turnike bayramın 1. ve 2. günü 20.00'da Kanal D'de yayınlanacak. Ardından ise belirli program günleri ile Kanal D’de ekranlara gelmeye devam edecek.

Editör: Hakan Yılmaz