Masterchef’e önceki sezonlarda katılan Masterchef Metin Yavuz unutulmayan yarışmacılardan birisi oldu. Geçtiğimiz yıl Masterchef All Star’a da katılan Metin, yarışmadan talihsiz bir şekilde elendi. Potaya güçlü bir aday çıkması için Masterchef Cemre Uyanık tarafından ismi söylenen Metin, güçlü potaya denk gelerek talihsiz bir şekilde elendi. Bu yıl ise yarışmaya arkadaşının katılmasıyla yeniden gündeme geldi.

Programda Jüriden Metin’e Telefon

Arkadaşının programa gelmesiyle birlikte jürideki şefler eski yarışmacılarını telefonla aradı. Arkadaşına çok güvendiğini söyleyen Metin, arkadaşının şampiyon olacağını söyledi. Ardından ise şefler Metin’den kavurma istedi. Bu sözler ile birlikte Metin’i seven milyonlarca kişi dükkanı olduğunu öğrendi. Masterchef Metin kavurmacı nerede sorusu da akıllara geldi. İşte Masterchef Metin dükkanı adresi…

Masterchef (3)

Masterchef Metin Kavurmacı Nerede, Adresi Ne?

Masterchef Metin Kavurmacı İstanbul Maslak ve Ataşehir’de.  Ataşehir Dereboyu 2 Caddesi A+ Live Plaza’da bulunan Metin Kavurmacı ya da orijinal ismiyle Kavurmacı Efe Kemal, 11.00 ile 20.00 arasında hizmet veriyor. Getir Yemek, Yemeksepeti ve Trendyol Yemek üzerinden sipariş verilebilen işletmenin telefon numaraları Maslak şube için 0531 281 59 97, Ataşehir Şube için ise 0536 742 87 70.

Editör: Hakan Yılmaz