Türkiye’nin en sevilen yemek programlarından Masterchef ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Yeni yarışmacıların ilk yemekleri ile kadroya seçilmeye çalıştığı yeni bölümde Masterchef Balıkesirli yarışmacı Berat Dirgen dikkatleri çekmeyi başardı.

Masterchef Balıkesirli Yarışmacı Berat Dirgen Geçti mi?

Masterchef’e Balıkesir’den katılan küçük yaştaki Berat Dirgen yemeği ile dikkat çekti. Yemeğini Somer Siviroğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna’ya sunan ve hikayesiyle dikkat çeken yarışmacı, geçer not almayı da başardı ve bir sonraki tura geçti.

Masterchef (1)

Berat Dirgen Kimdir?

Berat Dirgen 18 yaşında. Balıkesir’de bir restoranı küçük bir ekibi ile yöneten Berat Dirgen şeflerden tam not aldı. Genç yaşta olmasına rağmen önemli bir yol kateden Berat Dirgen Balıkesir’den de yoğun destek aldı. Sosyal medyada büyük destek gören Masterchef yarışmacısı şimdiden favori isimlerden birisi oldu. Balıkesir’de yaşayan ve burada işletmecilik yapan Berat, küçük yaştan itibaren mutfağa atıldığını söyledi. Kendisinin en büyük destekçisi annesinin olduğunu da belirten Masterchef Berat Dirgen, aşçılık alanında kariyer hedefliyor.

Editör: Hakan Yılmaz