Türkiye’de konusu ile ilgi çeken Kübra dizisi, Netflix’te yayınlanmaya devam ediyor. İlk sezonu ile beğeni kazanan dizi, 2. sezon onayını da almıştı. Geçtiğimiz günlerde yine Netflix’te yeni sezonu yayınlanmaya başlanan dizi beklentileri de arttırdı. Bu nedenle de Kübra 3. sezon olacak mı soruları gündeme gelmeye başladı. Peki dijital platformdaki dizi için son karar ne?

Kubra (1)

Kübra 2. Sezon İzleyenleri Kilitledi!

Kübra 2. sezon 6 Haziran 2024 itibariyle ekranlara gelmeye başladı. İlk sezonu 8 bölüm olan dizinin ikinci sezonu da 8 bölüm olarak geldi. Az bölüm olması izleyenlerin beklentilerini düşürse de az bölüm nedeniyle yeni sezon beklentileri arttı. Kübra 3. sezon onayı aldı mı sorularını gündeme getiren dizi, izleyenlerden tam not almayı başardı. Bu durum Netflix için de yeni bir işaret oldu. Zira yayınlanmaya başladığı günlerden itibaren dizi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer almayı başardı.

Kübra 3. Sezon Olacak mı?

Beklentiler çok yüksek olsa da Kübra 3. sezon olacak mı sorusu henüz yanıt bulmadı. Kitaptan uyarlanan bir yapım olarak ön plana çıkan Kübra’da 2. sezon itibariyle hikaye bitmedi. Bu nedenle dizinin reytingleri 3. sezon için işaret verecek. Şu ana kadarki ilgi ve izlenme oranları çok yüksek olduğu için Netflix ile yapım ekibinin anlaşma sağlaması bekleniyor. Ayrıca dizi final yapmadığı için pek çok konu da havada kalmış durumda.

Editör: Hakan Yılmaz