KAYSERİ HABER

Kocasinan Belediyesi'nden Kurban Bayramı'nda Dört Dörtlük Hizmet

Kocasinan Belediyesi, 400 personel ve 84 kasabın görev yaptığı Erkilet Bülbül Pınarı Mevkii’ndeki kurban kesim ve satış yerinde vatandaşlara kusursuz hizmet sundu.

Abone Ol

Kocasinan Belediyesi’nin 400 personel ve 84 kasabın görev yaptığı Erkilet Bülbül Pınarı Mevkii’ndeki kurban kesim ve satış yeri, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür eden vatandaşlar, hizmetten memnuniyetlerini dile getirdi.

Kocasinan'daki Kurban Kesim ve Satış Yeri Vatandaşlardan Beğeni Topladı

130 bin metrekare alanda kurulan bu tesis, Türkiye’de örnek gösterilen kurban kesim ve satış alanlarından biri. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı daha iyi bir noktaya taşımak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Kurban kesim yerlerinin hijyenik, temiz ve huzurlu bir ortam sunduğunu vurgulayan Çolakbayrakdar, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri için tüm imkanları sağladıklarını söyledi.

Vatandaşlar da kurban hizmetini dört dörtlük olarak nitelendirerek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti. “Başkanımızdan Allah razı olsun, burada her şey mükemmel işliyor. Gelecek yıllarda da kurbanımızı burada kestirmeyi planlıyoruz. Hijyenik ve tertemiz bir ortam sunuluyor. Kurbanlarımız kesilirken bizler de çayımızı içip ikram edilen kavurmamızı yiyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde böyle bir hizmet yok. Bu kusursuz sistem için Kocasinan Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz,” dediler.

Ayrıca Kocasinan Belediyesi, Erkilet Bülbül Pınarı Mevkii ve 11 farklı mahallede kurban kesim hizmeti sunuyor. Modern, hijyenik ve teknolojik kesim alanlarıyla vatandaşların tercihi olan bu yerler büyük memnuniyet yaratıyor. Bayram boyunca 7/24 hizmet veren Veteriner, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Zabıta, Park-Bahçeler, Mezarlıklar ve Destek Hizmetleri Müdürlükleri, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunuyor. Veteriner ekipleri kesim yerlerini haşerelerden arındırarak, Temizlik İşleri ise modern araçlarla temizlik sağlayarak, vatandaşlara sağlıklı ve temiz bir çevre sunuyor.