Kocasinan Belediyesi, bu yıl da vatandaşların kurban ibadetlerini huzur içinde yerine getirmelerine katkı sağladı.

Kocasinan Belediyesi Kurban İbadeti İçin Ortam Hazırladı

Kurban Bayramı'nda Kayserililere en iyi hizmeti sunmak için oluşturulan kurban kesim yerlerinde çalışmalar tamamlandı ve alanlar belediye ekiplerince temizlendi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye'ye örnek olan Kocasinan Kurban Satış ve Kesim Yerlerinde 280 büyükbaş ve 161 küçükbaş kurban kesimi gerçekleştirildiğini belirterek, "Sorunsuz bir şekilde bayram hizmeti vermenin huzurunu ve gururunu yaşıyoruz," dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı boyunca sağlıklı, huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirdiklerini vurguladı. "Hemşerilerimizin temiz, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kurban ibadetlerini yapabilmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve her türlü imkânımızla hizmet verdik. Bu yıl da alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirdik. Vatandaşlarımıza kusursuz hizmet vererek, daha huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapabilmelerini sağladık. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde bayram hizmeti vermenin huzurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kocasinan'ı ve şehrimizi daha güzel bir noktaya taşımak için gayretlerimiz devam edecek," ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi, kurban hizmetlerini profesyonelce sunarak vatandaşların bayramı huzur içinde geçirmelerini sağladı. Teknolojik, hijyenik ve sıhhi kesim alanları ile tercih edilen kurban kesim yerleri büyük memnuniyet oluşturdu. Veteriner, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Zabıta, Park ve Bahçeler, Mezarlıklar ve Destek Hizmetleri Müdürlükleri bayram boyunca kesintisiz hizmet sundu. Veteriner Müdürlüğü ekipleri, kesim yerlerini haşerelerden arındırarak daha sağlıklı bir çevre sundu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise modern araçlarla yürüttüğü çalışmalarla daha temiz bir ortam sağladı. Kocasinan Belediyesi’nin onuncu kez düzenlediği organizasyonda 280 büyükbaş ve 161 küçükbaş kurban kesimi gerçekleştirildi.

Editör: Osman Baytekin