Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı öncesinde 42 milyon Türk Lirası tutarındaki maaş ve 16 yevmiye ikramiyeyi bin 275 işçinin hesabına yatırdıklarını duyurdu. Bu jest, belediye çalışanları arasında büyük sevinçle karşılandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Kurban Bayramı Öncesinde 16 Yevmiye İkramiyeyi 275 İşçiye Yatırdı

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin işçi dostu bir belediye olduğunu vurgulayarak, “Bayram gelmeden işçilerimize erken bayramı yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızı bu memlekete hizmet edenler olarak gördüğümüz için onların haklarını en iyi şekilde koruyoruz. Bu sayede onlar da memlekete daha iyi hizmet edebiliyorlar. 'Çalışanların hakkını alın teri kurumadan önce ödeyin' öğretisi ile hareket ederek, ikramiyeleri ve maaşlarını bayram öncesinde hesaplarına yatırdık. Bin 275 personelimizin toplam 42 milyon Türk Lirası tutarındaki maaşları ve 16 yevmiye ikramiyeleri hesaplarına geçti. Çalışanlarımızın bayram alışverişlerini yapabilme imkanı sağlarken, piyasada oluşacak hareketlilikle esnaf kardeşlerimizin de yüzü gülecek. Bizler, insana hizmet etmek için durmadan çalışıyoruz ve bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Şehrimizin huzuruna katkı sunmak ve mutluluğunu artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kocasinan'ı ve şehrimizi daha iyi noktalara getirebilmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nde her bir çalışanın sendikası olarak kendisini gördüğünü belirterek, daha nice huzurlu bayramlara birlikte ulaşma dileğinde bulundu.

Editör: Osman Baytekin