Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı süresince 24 saat esasına göre mesai harcayan belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı. Başkan Çolakbayrakdar'ın bayramlaşma turu, saha çalışanlarıyla başladı ve zabıta amirliği ile devam etti. Daha sonra belediye hizmet binasında görev yapan personelin odalarını tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Belediye Personeliyle Bir Araya Gelerek Bayramlaştı

Başkan Çolakbayrakdar, Karpuzatan mevkiinde bulunan Kocasinan Belediyesi Atölyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek onların emeklerine teşekkür etti. "Bayramınız mübarek olsun" diyerek sözlerine başlayan Başkan, belediye çalışanlarının gece gündüz demeden hizmet vermeye devam ettiklerini vurguladı.

Çolakbayrakdar, konuşmasında, "Kocasinan'ın her bir tarafında hemşerilerimiz huzurlu bir şekilde Kurban Bayramı'nı geçirdiler. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yaklaşık 1500 kişiyle birlikte vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesiyle yola çıktık. Sizlerin gayretleriyle bunu başarıyoruz." dedi.

Başkan, bayramlaşma etkinliğinin ardından hizmet binasına geçerek orada görev yapan personel ve ziyaretçilerle de bir araya geldi. Yoğun çalışma temposuna rağmen halkın hizmetinde oldukları için teşekkür ederek, sağlık ve huzur dolu bayramlar diledi.

Editör: Osman Baytekin