Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeni 5 Yıl Kültür Sanat Projeleri kapsamında kitap kurtları için heyecan verici bir proje olan Kitap Kafe’yi duyurdu. Bu projeyle Kayseri, kütüphaneler şehri olma yolunda bir adım daha atmış olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Kitap Kafe Projesini Duyurdu

Başkan Büyükkılıç, eğitime ve gençlere verdiği önem doğrultusunda yeni hizmete sunulan kütüphanelerle Kayseri’yi kültür ve bilgi merkezi haline getirmeye kararlı. Kitap kurtlarının ve okuma tutkunlarının buluşma noktası olacak Kitap Kafe projesi, Merkez Halk Kütüphanesi'nin yanında, daha önce çay bahçesi olarak kullanılan bir alanda hayata geçirilecek.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 13 kütüphaneyle kitapseverlere hizmet sunduğunu hatırlatarak, bu hizmetleri daha da genişleterek Kayseri'nin kültürel dokusuna katkı sağladıklarını belirtti. Yakın zamanda başlatılacak olan Kitap Kafe projesi, kütüphane bölümü, kafeteryası, okuma ve yeme içme alanlarıyla kitapseverlerin buluşma noktası olacak. Bu projeyle Kayseri, kitap kurtları için daha da çekici bir şehir haline gelecek.