KAYSERİ HABER

Kayseri'de Kadın Cinayeti Davasında Gelişmeler

Kayseri’nin Akkışla ilçesinde, komşusunu tabanca ile vurarak öldüren Sonay A.’nın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Abone Ol

Kayseri’nin Akkışla ilçesinde komşusunu tabanca ile vurarak öldüren Sonay A.’nın yargılandığı dava, Kayseri Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam etti. Duruşmaya, maktul M.A.’nın ailesi ve taraf avukatları katıldı.

Kayseri'nin Akkışla İlçesinde Sonay A.'nın Yargılandığı Dava Sürüyor

Mahkemede ifade veren maktul M.A.’nın babası, sanık Sonay A.’nın daha önceki ifadelerinde telefon kullanmadığını belirtmesine rağmen, telefonunun çocuklarının okuduğu okulun sınıf WhatsApp grubunda yer aldığını ortaya çıkardıklarını söyledi. Baba, "Oğlumu öldüren Sonay A.’nın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Tutuklu sanık ve 4 çocuk annesi Sonay A., savunmasında pişmanlığını dile getirerek, "17 aydır tutukluyum ve artık çocuklarımın yanında olmak istiyorum. Bu olayın bu kadar büyümesini istemedim, çok pişmanım. Beraatimi ya da ev hapsi olarak tahliyemi istiyorum" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için davayı ileri bir tarihe erteledi.