KAYSERİ HABER

Kayseri'de Hafta Boyunca Açık Hava Bekleniyor

Kayseri'de Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, hafta boyunca az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Abone Ol

Kayseri'de hava durumuyla ilgili olarak Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Meteoroloji Uzmanı Celal Kılıç, hafta boyunca açık ve az bulutlu bir hava beklediklerini belirtti.

Kayseri'de Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyrediyor

Sıcaklıkların mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceğini dile getiren Kılıç, özellikle önümüzdeki günler için detaylı tahminlerde bulundu. Haziran ayı boyunca en yüksek sıcaklık ortalamasının 27.4 derece olduğunu hatırlatan uzman, Salı günü 36 derece, Çarşamba günü 32 derece, Perşembe günü 33 derece, Cuma günü 35 derece ve Cumartesi günü ise 32-33 derece arasında sıcaklıklar öngördüklerini aktardı. Minimum sıcaklıkların ise 14-15 derece civarında olacağını belirtti.

Kılıç, rüzgarların genel olarak kuzeyli yönlerden eseceğini ve bu durumun Kayseri için serinletici bir etki sağlayacağını vurguladı. Ancak yine de yüksek sıcaklıklar nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocukların özellikle 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dışarıya çıkmamalarını ve dikkatli olmalarını önerdi.