KAYSERİ HABER

Kayseri'de GSB Yaz Spor Okulları Görkemli Açılışla Başladı

Kayseri'de düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları'nın 86.'sı, Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda yapılan görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları'nın 86.'sı bu yıl Kayseri'de GSB ve ERVA Yaz Spor Okulları olarak Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda görkemli bir açılışla başladı.

GSB Yaz Spor Okulları'nın 86.'sı Bu Yıl Kayseri'de Açıldı

Açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal, il protokolü, sporcular, antrenörler ve davetliler katıldı.

Kayseri ERVA Projesi'nin büyük bir hızla büyüdüğünü vurgulayan Vali Gökmen Çiçek, "Kayseri ERVA Projesi çığ gibi büyüyor. Bu proje, Kayseri’nin kendi projesidir. İlk başta bir ERVA Spor Okulu açmıştık, şimdi ise 34’üncüsünü birkaç gün içinde açacağız. Çocuklarımız ve velilerimiz kulüplerimize sahip çıkıyor. Artık okul aile birlikleri oluşmaya başladı. Hiçbir gencimizi, hiçbir çocuğumuzu sahipsiz bırakmayacağız, onlara söz vermiştik. Bugün 9 bin 500 lisanslı sporcumuz oldu ve onlarla gurur duyuyoruz. ERVA Spor Kulübü’nden sporcu görmek beni mutlu etti. ‘Her mahallemizde açacağız’ dediğimiz spor okullarımızla bugün 33’üncüyü bitirdik. Kısa sürede sayısı 50’lere, 100’lere ulaşacak. Kayseri’nin vatansever gençleri, Türk bayrağını spor müsabakalarında en yukarılara çıkaracak, milli marşımızı okutacak. Kayseri’nin valisi olarak ERVA Spor Okulları ve bu projeyi hayata geçirenlerle, tüm öğrencilerimizle gurur duyuyorum. ERVA çok daha büyüyecek,” dedi.

Programın sonunda Vali Gökmen Çiçek ve il protokolü, Ömer Halis Demir Spor Tesisleri'nde devam eden GSB ve ERVA Spor Okullarını ziyaret ederek sporcularla sohbet etti.