ASAYİŞ

Kayseri'de Büyük Çaplı Suç Operasyonunda 455 Suç Unsuru Ele Geçirildi

Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, lav silahı ve el bombası dahil olmak üzere 455 suç unsuru ele geçirildi.

Abone Ol

Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, lav silahı ve el bombası dahil olmak üzere toplamda 455 suç unsuru ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de Düzenlenen Operasyonda Lav Silahı Ele Geçirildi

Operasyonda ele geçirilenler arasında 1 adet antitank silahı olarak bilinen 'lav silahı', 1 adet el bombası, 8 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tüfek, 69 adet farklı çap ve marka fişek, 231 adet çeşitli dönemlere ait sikke, 12 adet çeşitli dönemlere ait kılıç, 43 adet mızrak ve ok ucu, 2 adet taş sütun, 1 adet İslami Döneme ait miğfer takımı, 76 adet tarihi eser niteliği taşıyan obje ve 5 adet el telsizi bulunuyor.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, operasyonun halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlendiği ve suç organizasyonlarına karşı mücadelenin aralıksız olarak devam ettiği vurgulandı.