Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) giriş ve çıkışlarda güvenliği artırmak ve denetimi sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında 3. nizamiyenin inşaatı başladı. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, yeni nizamiyenin temelini atarak inşaat çalışmalarına başladıklarını belirtti. Yalçın, projenin kısa sürede tamamlanacağını ve 4. nizamiyenin temelini atacaklarını ifade etti.

Kayseri OSB'de 3. Nizamiye İnşaatı Başladı

Başkan Yalçın, bölge sınırlarındaki giriş ve çıkışlar için uygulamaya aldıkları projenin ilkini geçen yıl tamamladıklarını ve ikinci nizamiyenin de bitmek üzere olduğunu açıkladı. Yalçın, projenin tamamlanmasıyla birlikte Kayseri OSB'nin çok farklı bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Kayseri OSB'nin uygun olan giriş ve çıkış noktalarına yeni nizamiyeler kazandıracaklarını belirten Başkan Yalçın, böylelikle bölge içinde güvenliğin etkin şekilde sağlanmasını hedeflediklerini vurguladı. Yalçın, plaka tanıma sistemi ve güvenlik kameralarıyla giriş ve çıkışlarda düzeni sağlamayı planladıklarını dile getirdi.

Başkan Yalçın, sanayicilerden aldıkları geri dönüşler doğrultusunda farklı projeler ürettiklerini ve yeni hizmetler sunmaya devam ettiklerini belirterek, Güney Çevre Yolu girişinde temeli atılan 3. nizamiye inşaatının hayırlı olmasını diledi.