Kayseri Merkezli 4 İlde S*lah Ticareti Operasyonu: 9 Gözaltı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Kayseri, İstanbul, Düzce ve Sivas’ta eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız s*lah ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız s*lah ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü. Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından 4 ilde tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda şüpheliler Ö.Y., O.K., H.G., A.S., Ş.Y., M.F.Y., B.D., M.Y.Ö. ve A.D. yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda:

  • 10 adet ruhsatsız t*banca

  • 2 adet ruhsatsız t*fek

  • 9 adet s*lah parçası

  • 15 adet ş*rjör

  • 1.315 adet f*şek

  • Çeşitli miktarda *yuşt*rucu madde

ele geçirildi.A W550898 02A W550898 03A W550898 01

Şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir” denildi.