KAYSERİ HABER

Kayseri Hacılar'da Doğal Güzelliklerin Korunması İçin Çalışmalar Hız Kazanıyor

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin turistik potansiyelini artırmak ve doğal güzelliklerini korumak amacıyla Çağlayan Bölgesi'nde yapılan çalışmaları vurguluyor.

Abone Ol

Kayseri'nin Hacılar ilçesi Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin doğal güzelliklerini ve turistik potansiyelini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hacılar Belediye Başkanı Turistik Potansiyeli Artırmak İstiyor

Özellikle Çağlayan Bölgesi'nde gerçekleştirdiği incelemelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özdoğan, Erciyes Dağı'nın zirvesinden gelen berrak suların çağlayarak aktığı bu bölgenin, doğal güzellikleri, zengin bitki örtüsü ve ağaç çeşitliliği ile adeta bir cazibe merkezi olduğunu vurguladı. İlçenin değerini artırmak için sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Özdoğan, Çağlayan Bölgesi'nin doğal çekiciliğini koruyup geliştirmek için titizlikle projeler ürettiklerini ifade etti. Doğa severlerin ve ailelerin huzur bulabileceği ideal mekânlar yaratma hedefleri doğrultusunda, bölgede doğa yürüyüşleri gibi sağlıklı aktivitelerin teşvik edileceğini dile getirdi.