KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Büyükşehir Bülteni’ 60. Sayısı Yayında

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dijital olarak yayımladığı 'Büyükşehir Bülteni', 60. sayısıyla okurlarıyla buluştu.

Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenli olarak hazırladığı ve dijital olarak sunduğu 'Büyükşehir Bülteni', yeni dönemde 60. sayısıyla okuyucularla buluştu.

Kayseri Büyükşehir Bülteni 60. Sayısıyla Okuyucularla Buluştu

2010 yılından beri yayımlanan Büyükşehir Belediyesi Şehir Bülteni’nin 60. sayısı, dijital platformda resmi web sitesinde yayınlandı. Vatandaşlar, cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarından ulaşabilecekleri Şehir Bülteni sayesinde Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve projelerini hızlı ve kolay bir şekilde takip edebiliyor.

60. sayısıyla dijital platformda vatandaşlara ulaşan Büyükşehir Belediyesi Şehir Bülteni, bu sayısında 'Başkan Büyükkılıç'tan Yüksek Hızlı Tren İncelemesi' manşetiyle dikkat çekiyor.

Bültende, Büyükşehir Belediyesi'nin önemli yatırımları, gelecek 5 yılda yapılacak projeler ve güncel gelişmeler yer alıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Bülteni’nin başyazısında yeni dönemde de uyum içerisinde Kayseri'ye hizmet edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Kayseri’mizde, tüm Türkiye’de olduğu gibi bir Mahalli İdareler Seçimi’ni daha geride bıraktık. Vatandaşlarımızın tercihlerinin tecelli ettiği seçimlerin şehrimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni ederken, yeni dönemde uyum kültürü içerisindeki anlayışımız ile gayretli çalışmalarımıza 16 ilçe belediyemizle birlikte devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Kayseri’miz, kadim tarihinden gelen zengin ve çeşitli kültürü ile bu dönemde de uyumlu, müteşebbis, kadirşinas ve üretken tavrını göstermeye devam edecektir. İyilik gayretle, kötülük ihmalle yayılır anlayışıyla iyi niyetli gayretimizi sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni 5 yıllık dönemde ulaşımdan turizme, insan odaklı sosyal projelerden çevreye duyarlı bir şehir olma hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz.”

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin daha güvenli, pratik ve konforlu bir kent olma yolunda hızla ilerlediğine dikkat çekerek, “Hükumetimizin girişimleriyle şehrimizi 2027-2028 yıllarında Yüksek Hızlı Tren Hattı ile Ankara, İstanbul ve diğer illere entegre edecek çalışmalar hızla devam etmektedir. Biz de Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kent içi ulaşımda önemli bir proje olan Kartal Katlı Kavşağı projesini değerlendirme toplantısını şehrimizdeki tüm paydaşlarla gerçekleştirdik ve projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Hem kent içi hem de kent dışı ulaşım altyapımızı güçlendirmekte, çeşitlendirmekteyiz. Kayseri, ülkesine YHT ile daha iyi entegre olan, şehir içinde daha güvenli, pratik ve konforlu bir kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu niyet, gayret ve hedeflerle daha güzel bir Kayseri için durmak yok, koşmaya devam diyoruz,” dedi.

Bültenin 60. sayısında, ulaşım başta olmak üzere insan odaklı birçok proje ve çalışmaya yer verildi.

Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi Şehir Bülteni’nin dijital yayınına www.kayseri.bel.tr adresinde Hizmetler > Online Hizmetler > Şehir Bülteni bölümünden veya doğrudan https://www.kayseri.bel.tr/e-bulten adresinden ulaşabilirler.