Kayseri Büyükşehir Belediyesi, çocuklara hem tatil hem de eğitim imkânı sunmaya devam ediyor. Bu yaz da Spor A.Ş. tarafından 19 spor tesisi ve 5 parkta, 15 farklı branşta Yaz Dönemi Spor Okulları başlatıldı.

Kentte spor alanında yaptığı yatırımlarla, her yaştan Kayserilinin sporla iç içe yaşamasına büyük katkı sunan Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ve futbol, basketbol, okçuluk, tenis, yüzme, Kick Boks gibi 15 farklı branşı kapsayan Yaz Dönemi Spor Okulları'nın heyecanı başladı. Çocuklar, yaz tatilini sporla geçirirken yeteneklerini de geliştirme fırsatı buluyor.

19 spor tesisi ve 5 parkta gerçekleştirilen Yaz Dönemi Spor Okulları, geleceğin sporcularını yetiştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 2’nci ve 3’üncü Yaz Dönemi kayıtları da devam ediyor. Detaylı bilgi almak ve kayıt olmak isteyenler www.sporaskayseri.com adresini ziyaret edebilir.

Kayseri’nin farklı lokasyonlarında bulunan 5 parkta da spor ve sosyal içerikli eğitimler veriliyor.

Editör: Osman Baytekin