KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Vatandaşlara Dolu Dolu Yaz Tatili Fırsatları

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında vatandaşlara eğlenceli ve verimli zaman geçirmeleri için Spor A.Ş., KAYMEK ve Sanat Akademisi Yaz Kursları ile hizmet sunuyor.

Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara eğlenceli ve dolu dolu bir yaz yaşatmak amacıyla çeşitli tesis ve kurslar sunarak dikkat çekiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş., KAYMEK ve Sanat Akademisi Yaz Kursları ile yaz boyunca Kayserililere hizmet verecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Çeşitli Tesis ve Kurslar Sunuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın önderliğinde, vatandaşların sağlıklı, sportif ve eğitim dolu bir yaz geçirebilmeleri için birçok tesis ve kursun kapıları açıldı. 7’den 70’e kadar tüm Kayserililer yaz tatilinde bu tesislerden faydalanabilecekler.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisi Yaz Kursları, çocuklar için 9-15 yaş kategorisinde bağlama, gitar, keman, ney, piyano, resim, tiyatro, yan flüt; yetişkinler için 16 yaş ve üzeri kategorisinde bağlama, bateri, gitar, halk oyunları, keman, ney, piyano, resim, tiyatro, ud ve yan flüt branşlarında eğitimler sunacak. Bu kurslar sayesinde kültür ve sanat alanında zengin içeriklerle hizmet verilecek.

KAYMEK, Sanat ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezleri’nde 2024 Yaz Dönemi’nde 9 farklı tesiste sanatsal, mesleki ve kişisel gelişim kursları düzenleyecek. Yabancı dillerden kişisel gelişime, el sanatlarından hobi kurslarına, bilişimden mesleki gelişime kadar geniş bir yelpazede kurslar sunulacak. Bu kurslar 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve kursun niteliğine göre 2 ila 4 ay arasında sürecek.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Sümer Yüzme Havuzu, Belsin Yüzme Havuzu, Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesisleri, Sukaypark, halı sahalar, basketbol-voleybol saha kiralama, tenis kort kiralama ve buz pisti gibi çeşitli tesisleri ile vatandaşlara hizmet verecek. Bu tesisler, yaz boyunca renkli ve aktif bir yaşam sunacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bu kapsamlı hizmetleri, vatandaşların yaz aylarını en verimli ve eğlenceli şekilde geçirmeleri için tasarlandı.