Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki hizmetlerine aralıksız devam ederken, Develi ilçesi Kale Mahallesi'nde önemli bir yol yapım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 milyon TL maliyetle 900 ton asfalt kullanılarak yapılan bu çalışma, bölge sakinlerinin ulaşım konforunu ve güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi İlçesinde Yol Yapım Çalışması Gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kırsal alanlarda da merkez ilçelerde olduğu gibi altyapı ve ulaşım çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Develi İlçesi Kale Mahallesi'nde bozulan yolları onararak, gerekli altyapı çalışmalarını tamamladı ve yol platformunu güçlendirdi.

Çalışmalar kapsamında, 1 milyon 736 bin 532 TL maliyetle 900 ton bitümlü sıcak karışım asfalt malzemesi kullanıldı. Belediye bünyesindeki finişer, silindir gibi araç gereçler ile yapılan asfaltlama işlemi, mahalle sakinlerinin konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağladı.

Kırsal mahalle sakinleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Editör: Osman Baytekin