KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Geleneksel Sporlar Binicilik Eğitimleri İle Sporseverlerin Gönlünü Fethediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin önde gelen atlı spor merkezi olan Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi'nde başlattığı binicilik eğitimleri ile büyük ilgi topluyor.

Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin önde gelen atlı spor merkezlerinden biri olan Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi'nde binicilik eğitimlerini başlatıyor. Eğitimler, spor severlerden büyük ilgi görerek ilk günlerde kontenjanlarını doldurdu.

Kayseri'de Binicilik Eğitimlerine Yoğun İlgi Görüldü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin spor alanındaki faaliyetlerini sürdüren Spor A.Ş., zengin içerikli hizmetlerini Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi'nde sunmaya devam ediyor.

Tesis bünyesinde erkek, kadın, genç ve yetişkin herkesin katılabileceği binicilik eğitimleri düzenleniyor. Haftada 2 gün olmak üzere toplamda 8 derslik eğitim paketi içinde, at severlere hem teorik hem de uygulamalı dersler sunulacak.

Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesisleri'nin arkasında bulunan bu tesiste başlatılan binicilik eğitimlerine olan ilgi büyük oldu ve kayıtlar hızla dolmaya başladı. Eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar, başlama yaşı 9 olan bu eğitimler hakkında detaylı bilgi almak için 0530 375 00 38 numaralı telefondan ulaşabilirler.