Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde düzenlenen minik öğrencilerin sergi açılışına katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Minik Öğrencilerin Sergi Açılışına Katıldı

Sergi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilerin eserlerinin sergilendiği bir etkinlik olarak düzenlendi. Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Sanat Merkezimiz, okullarımızın etkinliklerine ev sahipliği yaparak dolup taşıyor. Minik öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyerek onları yüreklendiriyoruz. Resimlerini görünce hepimiz çok etkileniyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Sanat, dersler kadar önemlidir hatta sosyal ve kültürel etkinliklerden de daha önemlidir. Sanat, beyin gelişimine katkıda bulunur, kişiliği şekillendirir ve özgüveni artırır. Bu yaş grubundaki yetenekler, doğru yönlendirildiğinde ortaya çıkar. Sanat Merkezimiz, bu doğrultuda değerli katkılar sağlıyor. Sizi eğiten ve destekleyen ailelerinize teşekkür ediyorum. Bu fırsatları iyi değerlendirin ve gelecekte de başarılarınızı sürdürün. Şehrimiz kazansın, ailemiz kazansın, siz de kazanın” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç ayrıca, serginin 2 gün boyunca ziyaret edilebileceğini belirterek, minik öğrencilere sevgi gösterileriyle karşılık verdi ve onlara kendi imzasıyla Mondihome Kayserispor forması hediye etti.

Editör: Osman Baytekin