KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan Kurban Bayramı Mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, dayanışma ve manevi değerleri ön plana çıkardı, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için alınan tedbirleri vurguladı.

Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kapsamlı mesajında, bayramın manevi değerlerini vurgulayarak milletin birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini ifade etti. Başkan Büyükkılıç, mesajında şunları dile getirdi:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

"Sizleri en içten duygularımla selamlıyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Rabbimize hamd olsun ki bizi bir Kurban Bayramına daha sağlıkla, huzurla ve afiyetle ulaştırdı. Bayramlar, millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, gönüllerimizi kaynaştırdığımız müstesna zaman dilimleridir. Kurban Bayramı ise özellikle kurban ibadetiyle paylaşma ve dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, manevi bir zenginlik ve bereket zamanıdır."

Başkan Büyükkılıç, bayramın anlamını daha da derinleştirerek devam etti:

"Bu mübarek günlerde, büyüklerimizi ziyaret edip dualarını alalım, küçüklerimizi sevindirelim ve onlara bayram kültürümüzü öğretelim. İhtiyaç sahibi olanların yanında olalım, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzu en üst seviyede yaşayalım. Belediyemiz ve ilgili kurumlarımız, vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için gereken tüm tedbirleri aldı. Zabıta ekiplerimiz, kesintisiz mesai yaparak hemşehrilerimizin her türlü ihtiyacına anında cevap verecekler."

Ayrıca, Hac farizasını yerine getirme niyetiyle kutsal topraklarda bulunan vatandaşlara yönelik dualarını da esirgemedi:

"Şu anda kutsal topraklarda hac vazifesi yerine getiren vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını diliyorum. Aynı zamanda, bayram tatili için yola çıkan tüm Kayserililerden trafik kurallarına riayet etmelerini ve dikkatli olmalarını önemle rica ediyorum."

Son olarak, Başkan Büyükkılıç mesajını şu temenniyle noktaladı:

"Bu vesileyle, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize de en içten saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini diliyor, bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayramınız mübarek olsun."