KAYSERİ HABER

Kadın cinayetindeki katil komşusu çıktı!

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde başı ezilerek öldürülen kadın, Jandarma'nın 115 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu çocuklarının arkadaşı olan komşusu çıktı!

Loading...

Abone Ol

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Gesi Sağlık Mahallesinde 13 Kasım 2023 günü 17.30-18.45 saatleri arasında 51 yaşındaki Hasibe Soykuk isimli vatandaşın başına sert bir cisimle vurularak öldürülmesi olayında Melikgazi Jandarma Komutanlığı ile Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından müdahale edildi.

JASAT ekiplerince olay yeri çevresinde tespit edilen güvenlik kameralarından 115 saat görüntü elde edilerek, bu görüntülerin izlenmesi sonucunda, 13 Kasım 2023 günü saat 20.38 sıralarında maktul Hasibe Soykuk isimli vatandaşın evinin arka bahçe kısmını gören kamera görüntüsünde bir kedinin aniden hareketlerde bulunarak, panikle kaçtığı gözlemlendi.

Bunun üzerine kedinin kaçtığı bölgede titizlikle yapılan araştırmada, Hasibe Soykuk'un komşusu ve çocuklarının arkadaşı olan “İ.K.” (Hırsızlık ve Dolandırıcılıktan 9 adet suç kaydı) isimli şahsın evinin yolunda kan lekelerinin bulunması üzerine şahsın evinde detaylı inceleme yapılması sonucu ve evinin bazı bölümleri ile lavabosunda kan izleri bulundu.

 Çevrede bulunan kamera görüntülerinden şüpheli “İ.K”’nın elinde poşetle malzeme götürdüğü tespit edildi. Yapılan soruşturma sonucunda şüpheli şahsın olayda kullandığı suç eşyası keser, kanlı elbiseleri ve kanlı ayakkabısını evinin uzağında bulunan boş alana attığını beyan etmesi üzerine, yer gösterme yaptırılmış ve söz konusu olayda kullanılan malzemeler ele geçirildi. 

Şüpheli B.B.S”, “A.S” ve “İ.K.” isimli şahıslar hazırlanan tahkikat evrakları ile mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca, yapılan yargılama neticesinde B.B.S”, “A.S” isimli şahıslar serbest bırakıldı. “İ.K.” isimli şahıs ise “Kasten Öldürme” suçundan tutuklanarak Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.