Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Göreve başladığı ilk günden itibaren sosyal medyadan sürekli paylaşımlar yapan Jose Mourinho, zaman zaman mesaj göndermeyi de ihmal etmiyor. Türkiye’ye kısa sürede adapte olan ünlü teknik direktör,

Jose Mourinho'dan fitili ateşledi! Ezeli rakipleri Galatasaray'a göndermede bulundu. Fenerbahçe’nin ligdeki rakipleri Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray’ın çalışmalarını değerlendiren teknik direktör, transferlerde rakiplerinin problem yaşayabileceğini söyledi.

“Bizim Problemimiz Değil”

Jose Mourinho, "Bazı takımlar şimdiden çok fazla transfer yaptılar ki bunun da lig için iyi olduğunu düşünüyorum. Ama umarım maaşları ödeyebilirler çünkü gerçekten çok yüksek maaşlar ödeniyor. Umarım ileride bu konuda problem yaşamazlar ki aslında bu bizim problemimiz değil. Bizim başka takımlara değil, kendimize bakmamız gerekiyor" diyerek durumu değerlendirdi. Doğru oyuncular için çalıştıklarını da aktaran ünlü isim, nokta atışı transferler yapacaklarını söyledi.

Editör: Hakan Yılmaz