Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Tomtaş Havacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede, eğitim kurumları ile savunma sanayi sektörü arasındaki etkileşim ve iş birliği imkanları değerlendirildi.

Ziyaret sırasında, özellikle mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesi, öğrencilere yönelik staj ve uygulamalı eğitim programlarının artırılması ile savunma sanayii alanında yetişmiş insan kaynağının desteklenmesi gibi konular üzerinde duruldu.

Tomtaş Havacılık yetkilileri, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi için eğitim kurumlarıyla yapılacak ortak projelere açık olduklarını belirtirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya da öğrencilerin sektörel deneyim kazanmasının önemine dikkat çekti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.