Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinde çalışan 8 bin 500 işçiye Kurban Bayramı öncesinde ikramiyelerinin ödendiğini duyurdu. Sendika Başkanı Serhat Çelik, bu ödemelerin toplu iş sözleşmesi gereği yapıldığını ve işçilerin bayram öncesinde bu maaşların yatmasıyla sevinçlerinin ikiye katlandığını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 8 bin 500 İşçiye Kurban Bayramı İkramiyesi Ödüyor

Çelik, yaptığı açıklamada, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu, Pınarbaşı, Bünyan ve Akkışla Belediyeleri'nde görev yapan üyelerimize toplu iş sözleşmesi gereği ikramiyeleri ödendi. Bu ödemeler sayesinde üyelerimiz ve aileleri, bayram öncesinde sevinç dolu bir atmosfer içerisinde oldu. İşçilerimizin alın teriyle kazandıkları bu haklarını zamanında ve eksiksiz olarak almaları, sendika olarak bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Ayrıca, ödemelerin zamanında yapılmasında büyük emeği geçen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'na, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a ve Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan'a teşekkürlerini ileten Çelik, belediye başkanlarının işçi haklarına verdiği değerin önemine vurgu yaptı.

Çelik ayrıca, "Kurban Bayramı öncesinde işçilerimizin ikramiyelerini almasıyla birlikte Kayseri esnafının da bu süreçte hareketlenmesini, ekonomik döngünün canlanmasını temenni ediyoruz. İşçilerimiz ve ailelerinin bayram sevinci, Kayseri'nin sosyal ve ekonomik yaşamına olumlu yansıyacak" diye konuştu.

Son olarak, Hizmet İş Sendikası olarak tüm üyelerinin ve Kayseri halkının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerle kutladığını belirten Çelik, "Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekişmesini diliyor, tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Osman Baytekin