MAGAZİN

Hasan Can Kaya Son Dakika Haberi! Evinde Genç Kızı Alıkoydu İddiası

Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden Hasan Can Kaya son dakika haberi ile gündeme geldi. Genç kızı evinde alıkoyduğu ileri sürüldü.

Abone Ol

Türkiye’de yaptığı programlar ile kısa sürede popüler hale gelen Hasan Can Kaya zaman zaman farklı kaynaklardan gelen iddialar ile suçlanıyor. Bugün bazı sosyal medya sayfalarında yapılan paylaşımlarda da Hasan Can Kaya hedef gösterildi. Ünlü komedyenin genç bir kızı evinde alıkoyduğu ve genç kızın polis ekipleri tarafından kurtarıldığı öne sürüldü. Hasan Can Kaya iddiaları son dakika olarak farklı kaynaklarda yer alırken ünlü komedyen açıklama yaparak duruma açıklık getirdi.

Hasan Can Kaya Son Dakika İddialarına Sitem Etti

Hasan Can Kaya konuyla ilgili olarak Hürriyet’e açıklama yaptı. Gündeme gelen iddiaların hiçbir şekilde gerçek olmadığını ve sansasyonel olduğunu söyleyen komedyen, 'Tamamen yalan haber, böyle bir şey yaşanmadı. Bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup, ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim.' dedi.

Konuyla ilgili sosyal medyada yapılan açıklamalarda ise böyle bir olay yaşanmış olsaydı o kızın her yerde bunu anlatacağına dikkat çekildi. Ayrıca yine Hürriyet’te yer alan habere göre iddialara konu olan durumla ilgili emniyet birimlerine hiçbir şikayetin ve kayıtlı bir olayın olmadığı da belirtildi.