Sanal bir kripto borsasının yaratılarak oyunculara oyun şeklinde sunulduğu Hamster Kombat, Telegram üzerinden erişilebiliyor. Kısa sürede büyük bir akım yaratan Hamster Kombat oyununda Telegram aracılığı ile yüksek bonuslar kazanılabiliyor. Airdrop olması nedeniyle büyük ilginin olduğu Hamster Kombat için en çok merak edilenlerden birisi de Hamster Kombat para çekme işlemlerinin nasıl yapıldığı… Milyonlarca jeton biriktiren oyuncular bu jetonlarını çekmenin yollarını arıyor. Peki Hamster Kombat para çekme yapılabilir mi? İşte merak edilenler…

Hamster Kombat Oyun (1)

Hamster Kombat Para Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Hamster Kombat popüler bir airdrop. Bu nedenle şu anda sadece puan ve oyun içi ödülleri kazanarak beklenilmesi gerekiyor. Hamster Kombat para çekme işlemlerinin yapılabilmesi adına bir borsada listelenmesi ve işlem görmeye başlaması gerekiyor. Notcoin gibi pek çok proje ile benzerlik taşıdığı ve milyonlarca oyuncuya ulaştığı için beklentiler oldukça yüksek. Ancak yüz milyonlarca puanın kazanılması nedeniyle listelenme sonrasında ciddi bir sıfırlama sürecinin yaşanması da bekleniyor. Eğer Hamster Kombat para çekme konusunda bu detayları bilmiyorsanız projeyi daha yakından tanımalı ve tüm detaylarını öğrenmelisiniz.

Hamster Kombat Oyun (2)

Bilmeyenler için: Hamster Kombat nedir?

Hamster Kombat, Telegram'da bulunan hızlı büyüyen bir "oyna-kazan" mobil oyunudur. Oyun resmi olarak 25 Mart'ta piyasaya sürüldü, ancak şimdiden bir milyondan fazla kullanıcıya ulaştı. Oyun, oyuncuların sanal bir kripto para borsasını yönetmelerine ve oyun içi jetonlar kazanmalarına olanak tanır. Jetonlar daha sonra kazanılan fonları çekmek için gerçek jetonlara dönüştürülebilir. Oynanış, popüler oyun Notcoin'e benzer.

Editör: Hakan Yılmaz