Milyonlarca jeton biriktiren Hamster Kombat oyuncuları, Hamster Kombat ne zaman para verecek sorusunun yanıtını arıyor.  Telegram oyununda her gün milyonlarca jeton daha sisteme ekleniyor. Stratejik oyun için birçok söylenti ve tartışma konuşuluyor. Ancak Hamster Kombat’ın TON ağında piyasaya sürüleceği, listeleneceği kesin.

Hamster Kombat Ne Zaman Para Verecek?

Hamster Kombat HMSTER Coin olarak haziran ayı itibariyle listelendi. Airdrop dağıtım tarihi ise Temmuz 2024 olarak açıklandı. Bu nedenle Hamster Kombat ne zaman para verecek sorusunun yanıtı Temmuz 2024. Hamster Kombat token'ı StormGain'de yer alıyor. HMSTR/USDT üzerinden kaldıraçlı işlemler açıldı. Hamster Kombat istatistikleri ise şöyle;

  • Lansman Tarihi: 25 Mart 2024
  • 11 günde 1 milyon oyuncu
  • Toplam 148 milyon oyuncu (14 Haziran itibariyle)
  • 40 milyon günlük aktif kullanıcı (14 Haziran itibariyle)
  • Aynı anda 6,5 ​​milyondan fazla oyuncu çevrimiçi

Hamster Kombat Listeleme (3)

Hamster Kombat Para Kazandırır mı?

Notcoin'in başarılı bir şekilde listelendiğini ve aktif kullanıcıların kar elde etmesi, Hamster Kombat’a daha fazla kişinin katılmasını sağladı.  Telegram tabanlı dokunma oyunu Hamster Kombat için farklı spekülasyonlar gündemde. Er ya da geç, $HMSTR'nin listelenmesi gerçekleşecek. Ancak listelenme olsa dahi kazançların düşük kalması mümkün olabilir.  Hamster Kombat airdrop'u bakiyenize (Notcoin'deki gibi) değil, hesabınızın seviyesine ve pasif gelirinize bağlı olarak yüksek olacak. Bu nedenle her gün milyonlarca jeton biriktirmek yerine bu birikim oyun içinde daha doğru bir şekilde değerlendirilmesi gerekiyor.

Oyun hakkında ikinci söylenti ise kripto para oyunculara hemen verilmeyecek. İki yıl içinde verilecek. Böyle bir planlamadaki mantık  ise olası bir listelemeden sonra fiyatın hemen düşmesini önlemek.

Üçüncü söylenti ise Hamster Kombat geliştiricileri hakkında hiçbir şeyin bilinmemesi. Bu nedenle ekibin sadece yüksek oranda kazanç elde etmek adına böyle bir girişimi başlatmış olabileceği de konuşuluyor. Bu nedenle para kazandırma noktasında oyuncuların ve yatırım yapacakların bu tür durumlara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Hamster Kombat Listeleme (1)

Hamster Kombat Coin Kaç Para?

Haziran 2024 itibarıyla HMSTR'nin mevcut fiyatı 0,00008289 dolar. Piyasa değeri ise yaklaşık 82,9 milyon dolar. Hamster Kombat Coin fiyat tahmini, önümüzdeki 3-6 ay içinde token başına 0,05 ila 0,10 dolarlık kısa vadeli bir hedef. 6-12 ay içinde ise token başına 0,55 dolarlık potansiyel bir orta vadeli fiyat öngörülüyor. Bu fiyat aralıklarında değişmesi beklenen   Projenin 148 milyon kullanıcı ve 40 milyon günlük aktif oyuncudan oluşan büyük bir kullanıcı tabanına sahip olması dikkat çekiyor. Ancak her airdropta olduğu gibi Hamster Kombat Para Kazandırır mı noktasında kesin bir durum söz konusu değil.

Editör: Hakan Yılmaz