Telegram’da mini bir oyun olarak tanıtılan ve kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan Hamster Kombat kombo kartlarının yanı sıra günlük şifreyle de her gün 1 milyon jeton dağıtıyor. Doğru bir şekilde şifrelerin girilmesi sayesinde kullanıcıların ödülü alabileceği Hamster Kombat’ta çoğu kullanıcı günlük şifreyi girmekte zorluk çekiyor. Genelde sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımların yapıldığı Hamster Kombat’ta doğru bilgiyi bulmak da zor olduğu için Hamster Kombat’a dahil olanlar için pek çok soru işareti mevcut. Zira Hamster Kombat günlük şifre girişi için mors kodlarının kullanılması gerekiyor. Peki, Hamster Kombat günlük şifre nasıl, nereye giriliyor? İşte merak edilenler…

Hamster Kombat Günlük Şifre Nasıl Girilir?

Hamster Kombat günlük şifre girişi ana ekran üzerinden yapılıyor. Günlük şifre yazan bölme dokunulması ile birlikte özel bir arayüz ekranda beliriyor. Arka planın kırmızı olduğu zaman, şifre girmeye başlayabilirsiniz. Günlük şifreyi öğrendikten sonra uzun dokunuş ya da kısa dokunuş olarak harflere göre ekrandaki alana basılı tutmanız gerekiyor. Her harf doğru girildikten sonra ekranda görüntülenir. Böylece şifreyi doğru girip girmediğinizi anlayabilirsiniz. Günlük şifre paylaşımlarınızı takip ederek günlük şifredeki harfleri mors kodlarına göre nasıl gireceğiniz öğrenebilir, her gün kombo kartları ile birlikte günlük şifreyle de Hamster Kombat jetonlarınızı arttırabilirsiniz.

Hamster Kombat'ta mors alfabesi kullanıldığı için aşağıdaki harflerdeki mors yönergelerine göre tüm şifreler girilebilir.

Learn Morse code with the Morse Code Machine – Scout Life magazine

Editör: Hakan Yılmaz