Ünlü sanatçı ve AHBAP Kurucusu Haluk Levent, daha fazla öğrenciye yardım etmek ve deprem bölgesindeki okul projelerine finansman sağlamak adına HALUK Token projesine onay verdi. HALUK Token ön sipariş dönemi bugün itibariyle başladı. Bu durumu yeni duyuran ünlü isim, HALUK Token nedir, HALUK Token kaç para gibi soruların da gündeme taşınmasını sağladı. İşte HALUK Token’le ilgili merak edilenler…

HALUK Token Nedir?

Haluk Token, Haluk Levent'in müzik mirasını ve toplumsal duyarlılığını yansıtan bir semboldür. Bu token sahiplerine çeşitli özel fırsatlar sunmayı hedeflediği gibi geliri tamamen deprem bölgesinde kullanılacak.

Haluk Token (1)

HALUK Token Fiyatı Ne Kadar?

HALUK Token fiyatı 0.05 TL. 1 Temmuz 13.00 itibariyle başlayan ön satışlar 2 Eylül 13.00’a kadar devam edecek. Bu tarihler arasında ön sipariş olarak satın alınabilecek. 4.500.000.000 HALUK arzının yapılacağı projede minimum alım 20. Maksimum alım ise 4.000.000.

HALUK Token Nereden Alınır?

HALUK Token, Bitexen tarafından listelendi ve ön siparişe açıldı. Projenin diğer borsalarda desteklenip desteklenmeyeceği henüz bilinmiyor.  HALUK fiyatı ise ön sipariş dönemi sona erdikten sonraki arz talep dengesine göre değişecek.

Editör: Hakan Yılmaz