Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) birinci ve ikinci dönem kurslarını başarıyla tamamlayan 102 kadın kursiyerin sertifika törenine katıldı. Tören, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı'ndaki Hacılar Kafe Restoran'da düzenlendi.

Hacılar Belediye Başkanı 102 Kadın Kursiyerin Sertifika Törenine Katıldı

Törene Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ın yanı sıra Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, ilçe protokolü, kursiyer kadınlar ve davetliler katıldı. Başkan Özdoğan, kursiyerlere başarı dileklerini ileterek, "ADEM merkezlerinde kadınlarımız çeşitli branşlarda hem eğitim alıyor, hem de sosyalleşiyorlar. Bu sayede kadınlarımızın toplumsal yaşama daha fazla katıldığını ve aile bütçelerine katkıda bulunduklarını görmekten mutluyuz" dedi.

Başkan Özdoğan, kursiyerlerin 6 ay boyunca hazırladığı el emeği ürünlerin sergilendiği stantları ziyaret ederek, "Kadın istihdamını artırmak ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalara her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kurslara katılan tüm kursiyerlerimizi ve onlara bu imkânları sağlayan öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Hacılar Aile Destek Merkezi'ne destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Özdoğan, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini ilgiyle inceledi.

Editör: Osman Baytekin