KAYSERİ HABER

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Esnaf Odaları Temsilcilerini Ağırladı

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yeni döneme girmeden önce Kayseri esnaf odaları temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyarette, esnafların ve vatandaşların refahı için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

Abone Ol

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yeni dönem öncesi esnaf odaları temsilcileri tarafından ziyaret edildi.

Hacılar Belediye Başkanı Esnaf Odaları Temsilcileri Tarafından Ziyaret Edildi

Ziyarette Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, Esnaf Kefalet Kooperatifi 19. Bölge Birliği Başkanı Mustafa Alan, Hacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mahmut Günek ile KESOB'un yönetim ve denetim kurulu üyeleri yer aldı. Başkan Özdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın ve vatandaşın huzur ve refahı için daha ileriye gitmek adına çalışacaklarını belirtti.

Özdoğan, esnafların toplum içindeki önemine vurgu yaparak, "Önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın mutluluğu ve huzuru için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. KESOB Başkanımız ve diğer kuruluşlarla iş birliği içinde olacağız. Onların desteği ve katkılarıyla ilçemizin kalkınması için çaba sarf edeceğiz" dedi.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ise Başkan Özdoğan'a yeni dönemde başarılar dileyerek, Hacılar'daki çalışmaları için teşekkür etti. Odakır, "Hacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak Başkanımızla uyum içinde çalışıyoruz. Kendisine esnaf ve sanatkârlar adına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de birlikte şehrimizin ve ilçemizin gelişimine katkı sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaret, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ın esnaf odaları temsilcilerine ilçe için yapacakları çalışmalarda destek sözü vermesiyle sona erdi.