Garanti Bankası büyük ilgi gören kampanyasını ilgi üzerine yeniden başlattı. Yapılan yeni açıklama ile kampanyadan yararlanmayanların kampanyadan yararlanabileceği belirtildi. Bu kapsamda kampanya ile hem Garanti Bankası hizmetlerinden yararlanılıyor hem de 700 TL’lik avantaj elde edilebiliyor. Peki Garanti Bankası’nın Vodafone kampanyasının şartları neler?

Vodafone Garanti Bankasi (3)

Garanti Bankası’ndan Vodafone Her Şey Yanımda’da 700 TL’ye Varan Fırsat!

Vodafone uygulaması olan Vodafone Her Şey Yanımda uygulaması üzerinden yapılan kampanyaya katılım oldukça basit. Uygulamaya giren kullanıcıların Fırsatlar Dünyası bölümünde yer alan promosyon kodunu alması yeterli. Ardından Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olunması ile hemen 300 TL’lik hediye çeki tanımlaması yapılacak. Ardından Garanti Bankası’nın Bonus kartı ile Vodafone Her Şey Yanımda’dan 400 TL’lik alışveriş yapılmasıyla 400 TL bonus tanımlanacak. Toplamda 700 TL’lik hediye bonus veren Garanti Bankası, cazip bir alışveriş sunuyor. Garanti Bankası müşteri olunmasının ardından Garanti uygulaması Profil > Ayarlar adımından promosyon kodu gir bölümünden alınan kodun girilmesi yeterli.

Vodafone Garanti Bankasi (1)

Garanti Bankası Vodafone Kampanyasında Son Tarih 30 Haziran   

Garanti Bankası Vodafone Kampanyasında son tarih 30 Haziran. 30 Haziran’a kadar şartları sağlayan herkese 700 TL’lik hediye tanımlaması yapılacak. Kampanya dahilinde alınan hediyelerin 15 Temmuz’a kadar kullanılabilir olması da avantaj sağlıyor.

Editör: Hakan Yılmaz