EKONOMİ

Garanti Faizsiz Kredi ile 20.000 TL Anında Hesapta! Faiz ve Masraf Yok

Garanti faizsiz kredi kampanyası için Garanti’den son dakika duyurusu geldi. Kampanyada son günlere girildi.

Abone Ol

Garanti Bankası, Garanti faizsiz kredi diyerek duyurduğu yeni kampanyasında büyük dikkat çekti. Kredilerdeki yüksek faiz oranları yerine faizsiz bir şekilde 20.000 TL nakit ödeme yapan Garanti Bankası, yeni duyurusunda tekliften yararlanmayanlara son çağrıda bulundu. Haziran ayının sonuna kadar devam edecek kampanya daha sonra iptal edilecek. Peki Garanti faizsiz kredi şartları neler? Kimlere 20.000 TL faizsiz kredi veriliyor? İşte merak edilenler..

Garanti Faizsiz Kredi Kampanyası

Garanti faizsiz kredi kampanyası yeni müşterilere özel olarak sunuluyor. Bu nedenle mevcut Garanti Bankası müşteri tekliften yararlanamayacak. Daha önce Garanti Bankası müşterisi olmayan, hesabı bulunmayan herkes tekliften yararlanabilecek. Mobil üzerinden banka müşterisi olmak çok kolay olduğu için mobil üzerinden Garanti müşterisi olarak faizsiz kredi imkanından yararlanılabiliyor.

Garanti faizsiz kredi kampanyası 11 Haziran tarihinde başladı. 30 Haziran’a kadar devam edecek kampanyada müşteri olmak isteyenlerin Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” bölümü üzerinden işlemlerini adım adım takip etmesi yeterli olacak. Hayat sigortalı olarak yapılan kredide yüzde 0 faiz uygulanıyor. Şartsız bir şekilde sunulan yüzde 0 faiz sayesinde 20 bin TL kredi alabilecek müşteriler, aylık ödemeler ile kredilerini kapatabilecek.

Garanti Kredide Sadece Online Başvurular Alınacak

Garanti Bankası, mevcut teklifi sadece online olarak sunuyor. Şubelere giderek müşteri olunması halinde teklif geçersiz sayılacak. Bu nedenle sadece online başvuru ile faizsiz krediden yararlanılabilir. Müşteri olanlar için Garanti BBVA Mobil ya da Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımlarının takip edilmesiyle 20.000 TL anında hesaba alınabilir. Kredide ödeme ise maksimum 6 ay. Gerçek kişiler ve şahıs firmalarının dahil olabileceği bu kampanyada aylık taksit ödemeleri ise 3.333 TL.