Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan Fortnite’de Metallica heyecanı yaşanıyor. Uzun zamandan beri bilgisi paylaşılan Metallica konseri için bugün resmi tanıtım yapıldı. Milyonlarca oyuncunu katılacağı konserlerin hangi tarihlerde ve saatlerde yapılacağı merak ediliyordu. Tanıtımla birlikte bu konudaki soru işaretleri de ortadan kalktı. Artık Fortnite Metallica konseri için tüm detaylar belli!

Fortnite Metallica (1)

İşte Fortnite Metallica Konseri Saatleri

Bugüne kadar pek çok ünlü ile özel bir etkinlik gerçekleştiren Fortnite ekibi, bu sefer Metallica ateşini oyuna getiriyor. Metallica konseri saatleri şöyle;

  • 22 Haziran Cumartesi günü saat 21:00
  • 23 Haziran Pazar Günü saat: 00:00
  • 23 Haziran Pazar Günü saat: 06:00
  • 23 Haziran Pazar Günü saat: 17:00
  • 23 Haziran Pazar Günü saat: 21:00
  • 23 Haziran Pazar Günü saat: 00:00 (24 Haziran’a bağlanan gece)

Dünyanın en ünlü müzik gruplarından olan Metallica heyecanı 13 Haziran itibariyle başlayacak.  Bugün yapılacak Festival Metallica Sezonu güncellemesi  (v30.10) sayesinde oyun içi etkinliklerle birlikte yeni sezona geçiş yapılacak. 6 farklı konserin yanı sıra grup üyelerinin ve ikonlarıyla desteklenen modlar, yeni silahlar, kozmetikler, festival sahnesinde kullanılabilecek eşyalar satışa çıkarılacak.

Fortnite Konserlere Nasıl Katılım Sağlanacak?

Her gösteri zamanında, 30 dakika boyunca Fortnite keşfet ekranında konsere yer verilecek. Konser başladıktan sonra girilse dahi tüm konserin takip edilebilmesi mümkün olacak. En fazla 4 kişilik gruplarla katılımın yapılacağı konserlerde farklı bir deneyim sunulacak. Ayrıca sezona özel 4. Sezon Festival Bileti'nde Metallica temaları oyuncuları bekliyor.

Fortnite Metallica (2)

Editör: Hakan Yılmaz