SPOR

Filenin Sultanları Maç Hangi Kanalda? Türkiye-Dominik Cumhuriyeti Maçı Başladı | CANLI

Filenin Sultanları bugün Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Filenin Sultanları maç hangi kanalda? İşte maç saati ve canlı yayınlanacak kanal bilgisi…

Abone Ol

Milletler Ligi’nde mücadele eden Filenin Sultanları 9. maçını geçtiğimiz gün yapmıştı. Tayland’ı geçmeyi başaran Kadın Milli Voleybol Takımımız bugün ise Dominik Cumhuriyeti karşısına çıkacak. Türkiye’de voleybol herkes tarafından izlenmesini sağlayan Filenin Sultanları maçı yakından takip ediliyor. 15.30 itibariyle başlayacak maç öncesinde Filenin Sultanları maç hangi kanalda, Türkiye Dominik Cumhuriyeti maçı izle araştırmaları da başladı.

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasında oynanacak 2024 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi maçı TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenlerin televizyonlarından TRT Spor’u açması yeterli olacak. İsteyenler TRT Spor internet sitesi üzerinden de canlı yayını takip edebilir. Tüm Türkiye’nin takip edeceği maçta Filenin Sultanlarının galibiyet alarak zirve takibini sürdürmesi bekleniyor.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk 8 Final Etabına Geçecek

Maç öncesinde 21 puan alan Filenin Sultanları, 5. sırada yer alıyor. İlk 8 takımın FIVB Voleybol Milletler Ligi final etabına geçecek olması nedeniyle a milli takımımız büyük bir avantaja sahip durumda. Daha önce de önemli başarılar elde eden Filenin Sultanları 2018 yılında ikinci, 2019 ve 2022 yıllarında dördüncü, 2021 yılında üçüncü, 2023 yılında ise şampiyon olmuştu. Bu yıl da favori takımlardan birisi konumunda.