SPOR

Fenerbahçe'de Yıldız İsme Suudi Arabistan Kancası!

Yeni sezon yapılanmasının sürdüğü Fenerbahçe’de yıldız isme Suudi Arabistan’dan astronomik bir ücret teklif geldi. İşte detaylar.

Abone Ol

Fenerbahçe’nin son sezona damga vuran isimlerden birisi olan Edin Dzeko için Suudi Arabistan’dan sürpriz bir teklif geldi. 38 yaşında olduğu için Fenerbahçe’de ya da ülkesindeki bir takıma giderek jübile yapması beklenen Edin Dzeko için Suudi Arabistan’dan çok yüksek bir teklif geldi. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun gelecek sezon planlarında olup olmadığı bilinmeyen yıldız isme gelen teklif, yönetimin de kafasını karıştırdı.

Edin Dzeko Fenerbahçe’de Kalacak mı?

Geçtiğimiz sezon takıma katılan ve 2 yıllık sözleşme yapan Edin Dzeko’nun 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Sözleşme gereği gelecek sezon da takımda kalacak oyuncunun gelecek teklifi değerlendirip değerlendirmeyeceği bilinmiyor. Fenerbahçe’nin en golcü ismi olan ve ilerleyen yaşına rağmen iyi bir performans gösteren Dzeko için çok yüksek bir teklif gelmesi, transfer ihtimalini de arttırdı. Yıllık 25 milyon Euro’luk teklife Edin Dzeko’nun bonservis bedeli ise 7 milyon oldu.

Yönetim kararı oyuncuya bırakırken detayların önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.