Uzun yıllardan beri yurt dışında futbol oynayan ve sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı için Fenerbahçe devreye girdi. Jose Mourinho'nun  da onay verdiği ve Lille'den ayrılan Türk milli oyuncu Yusuf Yazıcı'ya teklif yapıldığı bilgisi, İtalyan basında yer buldu. Geçtiğimiz günlerde Lille için veda mesajı yayınlayan Yusuf Yazıcı’nın hangi takım ile anlaşacağı merak edilmeye başlandı. İstanbul’da yaşama sıcak bakan ve ülkeye dönmek isteyen Yazıcı’nın bu teklife olumlu baktığı açıklandı.

Ya Milan Ya Fenerbahçe

RMC Sport'ta yer alan habere göre Yusuf Yazıcı için iki ihtimal bulunuyor. Milan’ın da ilgi gösterdiği oyuncu, Fenerbahçe ya da Milan’dan birisini tercih edecek. Milan'ın teknik direktörü Paulo Fonseca'nın Lille dönemlerinde Yusuf Yazıcı ile birlikte çalışmış olması Milan’ın da Yusuf Yazıcı için cazip olmasına neden olmuş durumda. 27 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe’ye de Türkiye nedeniyle istekli olduğu konuşuluyor.

Lille’de 42 maçta 12 gol ve 4 asist yapan Yusuf Yazıcı, "Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, tüm personel, çalışanlar ve en önemlisi taraftarlarımız. Hayatım boyunca sezinle paylaştığım anıları asla unutmayacağım. Lille'de geçirdiğim süre boyunca hepinizden aldığım destek ve sevgi için minnettarım. Bu formayı giymek bir onurdu. Her güzel şeyin bir sonu vardır; bazen yol ayrımları yeni hikayelerin başlangıcıdır. Şimdilik bu hikaye sona eriyor ama siz her zaman kalbimde olacaksın. Sonsuza kadar." diyerek takımdan ayrılmıştı.

Editör: Hakan Yılmaz