SPOR

Fenerbahçe’den Transfer Duyurusu

Fenerbahçe bugün yaptığı açıklama ile 2 transferi duyurdu. İşte detaylar.

Abone Ol

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesinde hangi oyuncuların takımda kalacağı merak ediliyor. Özellikle sözleşmesi biten oyuncuların sözleşmelerinde nasıl karar alınacağı beklenirken 2 transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe bir iç transfer bir de dış transferini resmen duyurdu.

Fenerbahçe’den Transfer Açıklaması

Sezon içinde en çok konuşulan isimlerden birisi olan Mert Hakan Yandaş ile sözleşme imzalandığı duyuruldu. 2 yıl daha takım formasını giyecek Mert Hakan Yandaş’ın takımda kalmak istediği de öğrenildi.

Fenerbahçe’nin bir diğer transferi ise sol bek mevkisine oldu. Bu bölgeye yerli bir takviye yapmak isteyen yönetim, Levent Mercan ile anlaşma sağladı. Geçen sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan, Sarı Lacivertli takım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

2 transfer “Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktörümüz Jose Mourinho önderliğinde başlamıştır. Bu doğrultuda; Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş’a parçası olduğu Fenerbahçe’miz ile başarılar dileriz. Kulübümüz yine yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile de 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Levent Mercan’a Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Sarı Lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz” denilerek duyuruldu.