2021 yılından beri Puma ile forma konusunda anlaşma sağlayan Fenerbahçe yeni sezon formaları için tanıtımı gerçekleştirdi. Resmi internet sitesi ve resmi kanallar üzerinden duyurulan yeni formalarda  “Bir Dna Meselesi: Fenerbahçe’nin Görkemli Mazisine Saygı Duruşu” sloganı kullanıldı. Özel animasyon ile tanıtımı yapılan yeni sezon formaları, animasyondaki efsane isimlere ve çizimleriyle de dikkat çekti.

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Tanıtımında Onlar Yer Aldı

Fenerbahçe yeni sezon forma tanıtımı animasyonunda Galip Kulaksızoğlu, Zeki Rıza Sporel, Cihat Arman, Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu, Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Toni Schumacher, Todor Veselinović, Jay-Jay Okocha, Alex de Souza, Deivid de Souza, Semih Şentürk, Diego Lugano, Pierre Van Hooijdonk, Stephen Appiah, Volkan Demirel, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci ve sürpriz bir isim olarak Jose Mourinho çizimlerine de yer verilmesi dikkat çekti.

Cubuklu

Fenerbahçe Yeni Sezon İç Saha Forması

Çubuklu forma tasarımının devam ettiği iç saha formasında retro izler dikkat çekiyor. Formanın ense bölümünde yer alan Yaşa Fenerbahçe mesajı, en çok dikkat çeken kısım oldu.

Beyaz

Fenerbahçe Yeni Sezon Deplasman Forması

Fenerbahçe yeni sezon deplasman forması beyaz renkte. Temizlik ve açık yüreklilik mesajlarını taşıyan bu forma, armadaki beyazdan ilham alınarak hazırlanmış. Takımın gücünü temsilen palamut dalının yer aldığı forma tasarımında özel desenler ile çalışma gerçekleştirilmiş.

UcuncuFenerbahçe Yeni Sezon Üçüncü Forması

Modern tasarımla hazırlanan üçüncü forma ise Fenerbahçe yazısı dikkat çekiyor. Lacivert renkte hazırlanan forma alternatif forma olarak kullanılacak. Tanıtımlarda Fenerbahçe yeni sezon formaları özelliklerine de yer verildi. özellikleri şöyle açıklandı;

“ULTRAWEAVE materyal teknolojisi içeren formaların 4 tarafa esneyebilen özel yapısı, ağırlık ve sürtünmeyi azaltarak futbolcuların sahada daha rahat hareket etmesine imkân tanıyor. Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları, kullanılan benzersiz kumaş, kalıp ve dikiş uygulamaları sayesinde, PUMA’nın şimdiye kadar ürettiği ve dünyanın en hafif performans tekstili olma özelliğini taşıyor (sadece 72 gram). Kumaşa entegre edilen dryCELL teknolojisi, terin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı oluyor. Satışa sunulan formaların %100 geri dönüştürülmüş polyester içeren yapısı da, PUMA ve Fenerbahçemizin daha iyi bir gelecek için çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularına verdiği önemi vurguluyor”.

Editör: Hakan Yılmaz