SPOR

Fenerbahçe Kura Çekimi Hangi Kanalda Yayınlanacak? Fenerbahçe Kura Çekimi Ne Zaman?

Fenerbahçe kura çekimi bugün yapılacak. Peki, Fenerbahçe kura çekimi hangi kanalda? Fenerbahçe muhtemel rakipleri kimler?

Abone Ol

Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor. Şampiyonlar Ligi kura çekimi bugün yapılacak. Milyonlarca kişinin takip edeceği Fenerbahçe kura çekimi için nefesler tutulurken gözler eşleşmelere çevrildi. Peki, Fenerbahçe kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte kura çekimlerine dair merak edilen her şey…

Fenerbahçe 2. Ön Eleme Turuyla Şampiyonlar Ligi’ne Başlayacak

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi heyecanı 2. ön eleme turu ile başlayacak. İsviçre ya da Sırbıstan takımlarından birisi ile eşleşecek Fenerbahçe, turu atlaması halinde bir sonraki ön eleme turuna geçecek ve gruplara kalacak.

Fenerbahçe Kura Çekimi Hangi Kanalda?

Fenerbahçe kura çekimi UEFA’nın resmi internet sitesinden ve Türkiye’deki spor kanalları tarafından canlı yayınlanacak. Canlı kurayı izlemek için buraya tıklayınız. UEFA sitesinden naklen takip edebileceğiniz kura çekiminde tüm takımlar ve eşleşme ile ilgili detaylar aktarılacak.c

İşte Fenerbahçe Muhtemel Rakipleri

Fenerbahçe seri başı olarak kuralarad yer alacak. Karşılacağı iki takım bulunuyor. Bu takımlar ise şöyle;

  • İsviçre temsilcisi Lugano
  • Sırbistan temsilcisi Partizan

Fenerbahçe’nin 2. ön eleme turundaki ilk maçları 23 Temmuz ile 24 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Rövanş maç tarihi ise 30 Temmuz ile 321 Temmuz olacak.