Türkiye’de evlilik öncesinde çiftlerin özellikle beyaz eşya ve mobilya masrafları artmış durumda. Akbank bu duruma destek sağlamak adına özel bir kampanya başlattı. 100.000 TL hediye çeki dağıtacağını duyuran Akbank, üstelik kampanya kapsamında pek çok farklı beyaz eşya ve popüler ürünleri hediye edecek. Üstelik kampanyada limit yok!

Akbank 100.000 TL Çeyiz Çekilişi

Akbank çeyiz kampanyasında “Çekilişle 100.000 TL'lik Teknosa hediye çeki, Philips Airfryer, Xiaomi akıllı robot süpürge ve Dyson kablosuz süpürge kazanma şansı yakalayın.” denilerek yeni bir kampanyaya başlandığı belirtildi. Akbank’ı kullanan kişilerin daha fazla avantaj elde edeceği yeni çekilişte, her işlemde bir çekiliş hakkı tanınacak. Üstelik Akbank ile daha önce çalışmamış ve banka müşterisi olmayanlar mobil Akbank üzerinden yapacağı müşteri olma işlemleri sonrasında 5 çekiliş hakkı tanımlanacak.

Akbank Ceyiz Kampanyasi (2)

Akbank Çeyiz Çekilişine Nasıl Katılım Sağlanacak?

Haziran ayı itibariyle başlatılan kampanya 31 Temmuz’a kadar devam edecek. Bu tarihler arasında katılım sağlayabilecek müşteriler, yapacakları ayrı işlemler ile daha çok çekiliş hakkına sahip olabilecek. Kampanyaya katılmak isteyen mevcut müşteriler Akbank mobil uygulamasında yer alan Kampanyalar ve Fırsatlar adımlarını takip ederek  “Akbank Mobil Çeyiz Çekilişi” kampanyasına katılması yeterli olacak.

Akbank Çeyiz Çekilişi Ödülleri Neler?

31 Temmuz itibariyle sona erecek kampanyada Akbank çeyiz çekilişi ödüller şöyle;

  • 10 adet 100.000 TL değerinde Teknosa Hediye Kart
  • 10 Adet Dyson Gen5detect Kablosuz Süpürge
  • 10 adet Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Siyah Robot Süpürge
  • 10 adet Philips HD9870/20 Premium Airfryer XXL Beyaz Sıcak Hava Fritözü

QR kod ile para çekme, fatura ödeme talimatı verme gibi pek çok işlemde ek çekiliş hakkı kazanacak müşteriler, toplam 40 adet ödülden birisini kazanabilecek.

Editör: Hakan Yılmaz