KAYSERİ HABER

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'dan Kurban Bayramı Mesajı

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'un Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak tüm İslam Aleminin bayramını kutladığı belirtildi.

Abone Ol

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam Alemi'nin bayramını tebrik ederek, bayramın birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren önemli bir zaman dilimi olduğunu vurguladı.

ERÜ Rektörü Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Altun, bayramların sevinç ve mutluluk getirdiği, küslüklerin son bulduğu ve kardeşlik bağlarının perçinlendiği günler olduğunu belirtti.

Mesajında Türk Milleti'nin tarih boyunca yardımlaşma ve dayanışma içinde olduğunu dile getiren Rektör Altun, bu bayramın da aynı ruh ve düşüncelerle geçirilmesini temenni etti. Ayrıca, bayramın Gazze'deki insanlık dramının son bulması için bir fırsat olmasını dileyen Altun, dualarının bu yönde olduğunu ifade etti.

Son olarak, mesajında vatan için canlarını feda eden şehitlerin aileleri, gaziler, öğrenciler, akademik ve idari personel ile tüm İslam Alemi'nin bayramını içten dileklerle kutlayan Rektör Altun, sağlık ve mutluluk dolu bayramlar diledi.