KAYSERİ HABER

ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 2023-2024 Mezunlarını Uğurladı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet törenini Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirdi.

Abone Ol

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet törenini Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirdi. Fakültedeki altı bölümden toplam 56 öğrenci mezun oldu.

ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 56 Öğrenciyi Mezun Verdi

Törene Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Rektör Prof. Dr. Altun, yaptığı konuşmada mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, sanatın önemine değindi. Altun, “Ülkemizde belirli meslek alanlarında eğilimler olabilir, ancak sanat olmadan yaşam eksik kalır. Sanat, hayat damarlarımızdan biridir ve Güzel Sanatlar Fakültemizin gelişimine her daim destek vermeye devam edeceğiz,” dedi.

Dekan Prof. Dr. Oya Levendoğlu ise mezun öğrencilere başarı dileklerini iletti. Levendoğlu, “İçinde bulunduğumuz her ortamı güzelleştirmek, iyilik ve güzellik adına adım atmak, barışı ve sevgiyi büyütmek, çoklu bakış açısıyla her şeyi kucaklamak sizin elinizde. Sizler sanat alanlarına destek vermiş gençler olarak bu dünyayı değiştirebilecek yeteneklerle mezun oluyorsunuz,” şeklinde konuştu.

Tören, dönem birincisi Halime Akı’nın mezuniyet kütüğüne plaket çakması ve mezun öğrencilere diplomalarının verilmesiyle sona erdi.